hattın bant genişliğinin ne kadarının kullanıldığı, o hattın doluluk oranını verir. Eğer 64kbit/san lik bir hat, 1 saat boyunca, %100 çalışırsa; 3600*64kbit 'lik veri aktarımı yapması gerekir. Gerçekte ne kadar veri aktardığını bulup bu iki sayıyı birbirine oranlarsak, hattın, o saat için doluluk oranını bulmuş oluruz. Bunu 1 ay boyunca yaparsak, hattın 1 ay boyunca ortalama % kaç doluluk oranı ile çalıştığını tespit edebiliriz. Doluluk oranı ne kadar fazlaysa, o hattı kullananların veri aktarımları da o kadar yavaşlar.
WWW dokümanlarının temel özelliklerinden biri Hypertext yapılarıdır. (Fig. 2) Grafik terminalde bir referans alt-çizgili bir yazı veya işaretçi ile sunulur. Kullanıcı bunun üzerine tıklar ve referans edilen belge gelir. [TBL, WWW: An Information Infrastructure] Bu yöntem bilgilerin kopyalanmasını gereksiz kılar, verinin bir kere yüklenmesi yeterlidir ve ona referans edilen bütün bağlarla orijinal belgeye ulaşılabilir.
Fil bilişim olarak müşterilerimizin ürün ve hizmetlerinin hedef kitlelerine daha verimli ve hızlı ulaşmasını sağlayan profesyonel çözümler sunarız. Firma içi işlemleri hızlandıran ve çalıma verimliliğiniz arttıran uygulamalar geliştiririz.
Müşterilerimizin isteklerini dinler ve kuruma özgü çözümler ile kurum imajı ile bağdaşan bütünsel uygulamalar geliştiririz. Her zaman dünyadaki değişimi takip eder, en yeni ve en güvenilir teknolojiyi kullanırız.
Öncelikli amacımız %100 müşteri memnuniyetidir.
Web yaratıcıları bir takim çalışma prensipleri etrafında anlaşmaya varmışlardır. Merkezi kontrol olmayacaktır. Bu Web etiğine göre herkes yayım yapabilir ve herkes sunulmuş bu bilgiyi okuyabilir. Bütün Web Sunucuları aynı protokolleri/mekanizmaları kullanacaklardır. Web üzerinde iletişim için http, iletim mekanizması kullanılacaktır.
Web Tasarımı Ankara | Fil Bilişim© | 2008. Tüm hakları saklıdır.